Kuka olen?

Maria Ravea, ruuhkavuosiin sukeltanut 38-vuotias, neljän tyttären äiti. Arkeni koostuu perheestä, työstä ja uuden opiskelusta. Tavoitteena on löytää taloudellinen mielenrauha, kehittyä sijoittajana, sekä pitää huolta omasta henkisestä ja fyysisestä hyvinvoinnista. Unelmani saavat minut motivoitumaan ja sitoutumaan tavoitteiden saavuttamiseen. Haasteet näen mahdollisuuksina kasvaa ja kehittyä. Uskallan haaveilla suuresti ja luotan siihen, että jokainen askel vie lähemmäksi unelmia. 

Olen kotoisin Etelä-Suomesta ja vuonna 2013 muutin Meri-Lappiin. Samalla hypäten täysin tuntemattomaan, ilman tiedossa olevaa työpaikkaa, tai tukiverkkoa. Lähdin rakentamaan elämää uudelleen uudessa ympäristössä. Nyt kymmenen vuotta myöhemmin minulla on ympärilläni perhe ja ystäväverkosto.

Olen työskennellyt myynnin parissa vuodesta 2005, yrittäjänä 2020-2022. Yrittäjyyden päätyttyä löysin kiinnostukseni yritysturvallisuudesta ja siirryin samaan aikaan palvelutehtäviin teollisuusalalle. Työn ohessa opiskelen yritysturvallisuusosaajaksi AMK:ssa. Minulla on halu vaikuttaa asioihin, sekä puuttua epäkohtiin. Tämä on vienyt minut mukaan myös kuntapolitiikkaan vuoden 2021 kuntavaaleissa, puolueisiin sitoutumattomana. Olen diplomaattinen luonne, jolle toimiva ja hyvinvoiva yhteisö on merkityksellinen.

Erityisesti toivon voivani kirjoittamalla inspiroida ja jakaa ideoita. Mutta myös viihdyttää, sekä muistuttaa, että aina voi aloittaa alusta, aina voi yrittää uudelleen.  Muutoksen aikaansaamiseksi on kuitenkin tapahduttava tekoja.


- Maria -

OTA YHTEYTTÄ

maria@ravea.fi