• ILMAINEN TOIMITUS YLI 80€ TILAUKSIIN SUOMESSA!
  • ILMAINEN TOIMITUS YLI 80€ TILAUKSIIN SUOMESSA!

NAHKATUOTTEET

Käytämme kotimaista kasviparkittua naudannahkaa. Kasviparkittu nahka on luonnonmukaisin menetelmin parkittua, käyttämällä esimerkiksi puun kuorta. Parkitsemisessa ei käytetä kemikaaleja, joten tuotteet sopii allergisillekkin ja on ekologisempi vaihtoehto kuin kromiparkittu.Värisävyt säilyvät luonnollisina ja vaalea nahka patinoituu kauniisti käytössä. 

Hoito:

Varo tuotteen kastumista, eteenkin uutena. Mikäli tuote kuitenkin kastuu, anna sen kuivua hitaasti, rauhassa. Mikäli tuote likaantuu, harjaa tuote pehmeällä luonnonharjaksella, vältä saippuaa. Mikäli tuote vaatii sitä, käytä nahalle tarkoitettua nahka/satulasaippuaa. Hoida pintaa 1-2x vuodessa mehiläispohjaisella balsamilla. 

KORUT

Koruissa käytämme 925-hopeaa (nikkelivapaa), sekä 24K kultapäällystettyä 925-hopeaa. Korun osat täyttävät EU:n asettaman korumetalleja ja niiden nikkelipitoisuuksia koskevat direktiivin ehdot. 

Nahkakorujen metalliosat ovat allergiavapaata ruostumatonta terästä. Ne ovat nikkelittömät, lyijyttömät ja kadmiumittomat.

Korut tulevat aina omassa korurasiassaan. Rasiat ovat kotimaisia ja ne ovat valmistettu biohajoavasta puukuidusta.

Hoito:

Suojaa korusi kemikaaleilta, naarmuuntumiselta, auringon valolta. Säilytä omassa rasiassa, näin vältät naarmuuntumisen toisten korujen kanssa. Elä käytä koruja saunassa tai uidessa. Puhdista koru tarvittaessa koruille tarkoitetulla mikrokuituliinalla ja tai haalealla saippuavedellä. 

KANKAAT

Kaikki käyttämämme kankaat ovat saaneet joko GOTS sertifikaatin (The Global Organic Textile Standard). Se on tekstiilin ekologisuuden ja eettisyyden sertifikaatti. Ulkopuolinen riippumaton taho valvoo asiaa. GOTS-sertifikaatti ei salli formaldehydien, kloorin tai raskasmetallien käyttöä. Ympäristöystävälliset väriaineet on vain sallittu. GOTS-sertifikaatin hakijan tulee täyttää ILO:n vähimmäiskriteerit (järjestäytymisoikeus, palkka, työsopimus, työturvallisuus...). Lapsityövoima on kiellettyä! Sertifikaatti myönnetään ainoastaan luonnonmukaisesti viljellyille luonnonkuiduille (luomu).

Tai Ökö-Tex sertifikaatin. Tämä takaa sen että vaate on haitta-aineeton, sekä ekologisesti valmistettu. 

Hoito:

Noudata tekstiilituotteissa tuotteen omaa pesuohjetta.